Geenen

Opdrachtgever
Geenen Schoenen
Plaats
Bergeijk
Thema
Retail
Jaar
2011
Programma
winkelinterieur ca 350 m2

Met het combineren van een woning en de originele winkelruimte kon een winkel worden gemaakt met een vloeroppervlak van 300m2. In deze overzichtelijke zaak was een logische routing van het grootste belang. Door het maken van speciale paszones wordt het winkelend publiek gescheiden van de klanten die bediend worden.

Met het maken van een hoge kinderwereld op de plaats van de oude tuin van de woning, compleet met catwalk, worden de kinderen gescheiden van het overige winkelend publiek. Zo heeft iedere doelgroep z’n eigen stuk winkel zowel in ruimte als materialisering, terwijl openheid en overzicht behouden blijft.

Voor het ontwerp en de realisatie van deze winkel ontvingen wij met de winkelier een ‘design in detail award.’