Category


Transformaties

Watertoren Overvecht

Watertoren Overvecht

Wij hebben een studie gedaan naar de ontwikkelingsmogelijkheden van de watertoren aan de Neckardreef 40 in de Utrechtse wijk Overvecht. Deze watertoren, genaamd de Pateertoren, – naar de naam van de ontwerper, J.L. Pateer – werd in 1934 gebouwd als watervoorziening voor de wijk Tuindorp. Sinds die tijd is de toren langzaam deel uit gaan..
De Laape

De Laape

De laape – Warten Op dit moment zijn we druk bezig met de uitvoering van de herbestemming van de boerderij ‘de Laape’ in het Friese Warten. De oorspronkelijke woning met stallen zal in de toekomst plaatsbieden aan een conferentiecentrum. Hoe dat eruit gaat zien? Loop vast rond in de impressies! Door je muis ingedrukt te..
Design Thinking Center

Design Thinking Center

DESIGN THINKING CENTER – amsterdam In samenwerking met DST – het experience bureau ontwierpen wij het Design Thinking Center in een voormalig kauwgomballenfabriek. Door toepassing van een flexibel kastensysteem kunnen op een eenvoudige manier verschillende ruimtes gecreëerd worden.   Het Design Thinking Center is een unieke combinatie van een innovatie lab en een ervaring centrum ...
De Fietser – ENKA

De Fietser – ENKA

DE FIETSER – ENKA – EDE In de Westhal van de voormalig ENKA fabriek in Ede opende in het najaar van 2016 het Fiets Experience Center van Nederland: De Fietser. Voor DST  – het experience bureau verzorgden wij de bouwkundige kant van deze herbestemming. Tevens visualiseerden we de veranderingen en assisteerden we in de conceptontwikkeling...
De Oude Bibliotheek

De Oude Bibliotheek

DE OUDE BIBLIOTHEEK Van Bibliotheek tot opleidingscentrum – transformatie van een rijksmonument Na 17 jaar leegstand is een nieuwe functie gevonden voor de voormalig universiteits bibliotheek van de TU Delft aan het Raam in Delft. Het markante gebouw huisvest na de transformatie een opleidingscentrum voor de offshore industrie: ‘De Oude Bibliotheek’. Het ontwerp voor het..
Waanders in de Broeren

Waanders in de Broeren

Waanders in de broeren Belevingswinkel in een 15e eeuwse kerk Op zaterdag 13 juli 2013 heeft Waanders In de Broeren zijn deuren geopend voor het publiek. Dit nieuwe winkelconcept is gevestigd in de 15e eeuwse Zwolse Broerenkerk, waarin drie nieuwe verdiepingen en een winkelinterieur zijn toegevoegd. Deze herbestemming zorgt ervoor dat de historische kerk als..
Bar beton

Bar beton

Bar beton Vanaf 2012 stonden we aan de wieg van het Utrechtse horeca concept Bar Beton. We dachten mee vanaf de eerste uitgangspunten: creëerden ruimtes, ontwierpen het meubilair, maakten samen met onze grafische vrienden van Pankra de huisstijl. De eerste Bar Beton – op een steenworp van de Dom in het Utrechtse centrum – werd..