Category


Interieur

Harem Moda

Harem Moda

  In het centrum van Hilversum heeft een nieuwe modezaak recent haar deuren geopend: Harem Moda. Deze damesmodezaak verkoopt luxe avondmode van exclusieve Turkse makelij. In het ontwerp voor het winkelinterieur komt deze uitstraling in accenten terug in zowel het kleurgebruik als de toepassing van een modern Arabische sofa. Het winkelpand begint breed, maar vernauwd..
O’Quirey

O’Quirey

In het Chinese Beijing is de eerste flagship store van het Nederlandse schoenenmerk O’Quirey geopend. Waar de schoenen zich kenmerken door het gebruik van veel kleur is het interieur van deze zaak ingetogen en neutraal. De store is gelegen in de gloednieuwe shoppingmall Park View Green waar veel bekende modemerken gevestigd zijn. De luxe uitstraling van de..
Runners Mol

Runners Mol

In het Belgische Mol hebben wij een ontwerp voor een hardloopspeciaalzaak gerealiseerd. Deze zaak bestaat uit een winkelgedeelte en een apart podologisch centrum. Belangrijk in het ontwerp was om deze twee onderdelen vanuit een gezamenlijke entree duidelijk te scheiden. Runners Op de winkelvloer is veel ruimte gemaakt voor het passen en testen van hardloopschoenen. Een..
Geenen

Geenen

Met het combineren van een woning en de originele winkelruimte kon een winkel worden gemaakt met een vloeroppervlak van 300m2. In deze overzichtelijke zaak was een logische routing van het grootste belang. Door het maken van speciale paszones wordt het winkelend publiek gescheiden van de klanten die bediend worden. Met het maken van een hoge..
Van Keeken

Van Keeken

‘Van Keeken Schoenen’ is een echte familiezaak waar veel verschillende doelgroepen hun schoenen vinden. Ons uitgangspunt was om een open en ruime winkel te maken en toch alle doelgroepen een eigen plek te geven. Vanuit een ruimtelijk concept en een winkelconcept is gezocht naar een optimaal gebruik van de winkel. Het ruimtelijk concept richt zich..
Groosman

Groosman

De winkel van Groosman Schoenen in het Zeeuwse Sluis is een winkel met een grote doorloop van klanten. Met het maken van een duidelijk eindpunt in de lange en smalle winkel doormiddel van een hoge ruimte met daklichten bereiken de klanten de complete winkel. Om de looplijnen van het personeel zo kort mogelijk te houden..
De Laape

De Laape

De laape – Warten Op dit moment zijn we druk bezig met de uitvoering van de herbestemming van de boerderij ‘de Laape’ in het Friese Warten. De oorspronkelijke woning met stallen zal in de toekomst plaatsbieden aan een conferentiecentrum. Hoe dat eruit gaat zien? Loop vast rond in de impressies! Door je muis ingedrukt te..
Design Thinking Center

Design Thinking Center

DESIGN THINKING CENTER – amsterdam In samenwerking met DST – het experience bureau ontwierpen wij het Design Thinking Center in een voormalig kauwgomballenfabriek. Door toepassing van een flexibel kastensysteem kunnen op een eenvoudige manier verschillende ruimtes gecreëerd worden.   Het Design Thinking Center is een unieke combinatie van een innovatie lab en een ervaring centrum ...
Woonhuis Baarn

Woonhuis Baarn

Woonhuis Baarn Een oude woning stond op instorten. Echter was deze woning wel onderdeel van een beschermd dorpsgezicht. Bij sloop zou dan ook een woning gebouwd moeten worden met dezelfde contouren als de originele villa. Dit gegeven werd uitgangspunt voor het ontwerp. De contour van het hoofdvolume hebben we overgenomen en vereenvoudigd: een wolfsdak op een..