Category


Uitgelicht

Amber Road Trekking Cabins

Amber Road Trekking Cabins

Amber Road Trekking Cabins Voor de internationale architectuur competitie ‘Amber Road Trekking Cabins’ hebben wij een eervolle vermelding gekregen voor ons ontwerp van een Letse trekkershut! Klik hier als je meer wilt lezen over de architectuurcompetitie en hier als je ons interview wilt lezen.  
Design Thinking Center

Design Thinking Center

DESIGN THINKING CENTER – amsterdam In samenwerking met DST – het experience bureau ontwierpen wij het Design Thinking Center in een voormalig kauwgomballenfabriek. Door toepassing van een flexibel kastensysteem kunnen op een eenvoudige manier verschillende ruimtes gecreëerd worden.   Het Design Thinking Center is een unieke combinatie van een innovatie lab en een ervaring centrum ...
Woonhuis Baarn

Woonhuis Baarn

Woonhuis Baarn Een oude woning stond op instorten. Echter was deze woning wel onderdeel van een beschermd dorpsgezicht. Bij sloop zou dan ook een woning gebouwd moeten worden met dezelfde contouren als de originele villa. Dit gegeven werd uitgangspunt voor het ontwerp. De contour van het hoofdvolume hebben we overgenomen en vereenvoudigd: een wolfsdak op een..
Stadswoning Utrecht

Stadswoning Utrecht

stadswoning utrecht Vlak aan het Utrechtse Griftpark heeft de gemeente Utrecht vrije kavels uitgegeven op het voormalig terrein van de gemeentereiniging. Op een van deze kavels konden wij een woning realiseren. Onze opdracht was helder, maar complex. De opdrachtgever wenste een zo groot mogelijke woning, binnen de regels die aan de kavel gesteld waren. Maar..
De Oude Bibliotheek

De Oude Bibliotheek

DE OUDE BIBLIOTHEEK Van Bibliotheek tot opleidingscentrum – transformatie van een rijksmonument Na 17 jaar leegstand is een nieuwe functie gevonden voor de voormalig universiteits bibliotheek van de TU Delft aan het Raam in Delft. Het markante gebouw huisvest na de transformatie een opleidingscentrum voor de offshore industrie: ‘De Oude Bibliotheek’. Het ontwerp voor het..
Waanders in de Broeren

Waanders in de Broeren

Waanders in de broeren Belevingswinkel in een 15e eeuwse kerk Op zaterdag 13 juli 2013 heeft Waanders In de Broeren zijn deuren geopend voor het publiek. Dit nieuwe winkelconcept is gevestigd in de 15e eeuwse Zwolse Broerenkerk, waarin drie nieuwe verdiepingen en een winkelinterieur zijn toegevoegd. Deze herbestemming zorgt ervoor dat de historische kerk als..
Bar beton

Bar beton

Bar beton Vanaf 2012 stonden we aan de wieg van het Utrechtse horeca concept Bar Beton. We dachten mee vanaf de eerste uitgangspunten: creëerden ruimtes, ontwierpen het meubilair, maakten samen met onze grafische vrienden van Pankra de huisstijl. De eerste Bar Beton – op een steenworp van de Dom in het Utrechtse centrum – werd..