Category


Uitgelicht

Design Thinking Center

Design Thinking Center

DESIGN THINKING CENTER – amsterdam In samenwerking met DST – het experience bureau ontwierpen wij het Design Thinking Center in een voormalig kauwgomballenfabriek. Door toepassing van een flexibel kastensysteem kunnen op een eenvoudige manier verschillende ruimtes gecreëerd worden.   Het Design Thinking Center is een unieke combinatie van een innovatie lab en een ervaring centrum ...
villa Baarn

villa Baarn

villa – Baarn In Baarn wordt hard gewerkt aan de uitvoering van ons ontwerp voor een villa aldaar. De hoofdvorm van de woning is gebaseerd op het volume van de woning die voorheen op het kavel stond. Hoe de woning moet gaan worden? Loop vast rond in de impressies! Door je muis ingedrukt te houden..
Stadswoning Utrecht

Stadswoning Utrecht

Stadswoning utrecht Vlak aan het Utrechtse Griftpark heeft de gemeente Utrecht vrije kavels uitgegeven op het voormalig terrein van de gemeentereiniging. Op een van deze kavels konden wij een woning realiseren. Onze opdracht was helder, maar complex. De opdrachtgever wenste een zo groot mogelijke woning, binnen de regels die aan de kavel gesteld waren. Maar..
De Oude Bibliotheek

De Oude Bibliotheek

DE OUDE BIBLIOTHEEK Van Bibliotheek tot opleidingscentrum – transformatie van een rijksmonument Na 17 jaar leegstand is een nieuwe functie gevonden voor de voormalig universiteits bibliotheek van de TU Delft aan het Raam in Delft. Het markante gebouw huisvest na de transformatie een opleidingscentrum voor de offshore industrie: ‘De Oude Bibliotheek’. Het ontwerp voor het..
Waanders in de Broeren

Waanders in de Broeren

Waanders in de broeren Belevingswinkel in een 15e eeuwse kerk Op zaterdag 13 juli 2013 heeft Waanders In de Broeren zijn deuren geopend voor het publiek. Dit nieuwe winkelconcept is gevestigd in de 15e eeuwse Zwolse Broerenkerk, waarin drie nieuwe verdiepingen en een winkelinterieur zijn toegevoegd. Deze herbestemming zorgt ervoor dat de historische kerk als..
Bar beton

Bar beton

Barbeton – utrecht Vanaf 2012 stonden we aan de wieg van het Utrechtse horeca concept Bar Beton. We dachten mee vanaf de eerste uitgangspunten: creëerden ruimtes, ontwierpen het meubilair, maakten samen met onze grafische vrienden van Pankra de huisstijl. De eerste Bar Beton – op een steenworp van de Dom in het Utrechtse centrum –..