Category


Interieur

Woonhuis – Amsterdam

Woonhuis – AMSTERDAM Het Colenbranderhof was begin jaren 60 een moderne villa wijk. De karakteristieke jaren 60 architectuur van het pand kenmerkt zich door de kubistische vormentaal. Uitgangspunt voor het nieuwe ontwerp was het overeind houden van het basisvolume.       De nieuwbouw krult als het ware om het volume heen en steekt af..
Flagshipstore O’Quirey – BEIJING (CHINA)

Flagshipstore O’Quirey – BEIJING (CHINA)

FLAGSHIPSTORE O’QUIREY – BEIJING (CHINA) In het Chinese Beijing is de eerste flagship store van het Nederlandse schoenenmerk O’Quirey geopend. Waar de schoenen zich kenmerken door het gebruik van veel kleur is het interieur van deze zaak ingetogen en neutraal. De store is gelegen in de gloednieuwe shoppingmall Park View Green waar veel bekende modemerken gevestigd zijn...
Runners Mol – Mol (BELGIE)

Runners Mol – Mol (BELGIE)

RUNNERS MOL – MOL (BELGIE) In het Belgische Mol hebben wij een ontwerp voor een hardloopspeciaalzaak gerealiseerd. Deze zaak bestaat uit een winkelgedeelte en een apart podologisch centrum. Belangrijk in het ontwerp was om deze twee onderdelen vanuit een gezamenlijke entree duidelijk te scheiden. Op de winkelvloer is veel ruimte gemaakt voor het passen en..
Geenen Schoenen – Bergeijk

Geenen Schoenen – Bergeijk

GEENEN SCHOENEN – BERGEIJK Met het combineren van een woning en de originele winkelruimte kon een winkel worden gemaakt met een vloeroppervlak van 300m2. In deze overzichtelijke zaak was een logische routing van het grootste belang. Door het maken van speciale paszones wordt het winkelend publiek gescheiden van de klanten die bediend worden. Met het..
Design Thinking Center – Amsterdam

Design Thinking Center – Amsterdam

DESIGN THINKING CENTER – amsterdam In samenwerking met DST – het experience bureau ontwierpen wij het Design Thinking Center in een voormalig kauwgomballenfabriek. Door toepassing van een flexibel kastensysteem kunnen op een eenvoudige manier verschillende ruimtes gecreëerd worden.         Het Design Thinking Center is een unieke combinatie van een innovatie lab en een..
Woonhuis – Baarn

Woonhuis – Baarn

WoonHUIS – BAARN Een oude woning stond op instorten. Echter was deze woning wel onderdeel van een beschermd dorpsgezicht. Bij sloop zou dan ook een woning gebouwd moeten worden met dezelfde contouren als de originele villa. Dit gegeven werd uitgangspunt voor het ontwerp. De contour van het hoofdvolume hebben we overgenomen en vereenvoudigd: een wolfsdak..
De Oude Bibliotheek – Delft

De Oude Bibliotheek – Delft

DE OUDE BIBLIOTHEEK – delft Van Bibliotheek tot opleidingscentrum – transformatie van een rijksmonument Na 17 jaar leegstand is een nieuwe functie gevonden voor de voormalig universiteits bibliotheek van de TU Delft aan het Raam in Delft. Het markante gebouw huisvest na de transformatie een opleidingscentrum voor de offshore industrie: ‘De Oude Bibliotheek’. Het ontwerp..
Waanders in de Broeren – Zwolle

Waanders in de Broeren – Zwolle

Waanders in de broeren – ZWOLLE Belevingswinkel in een 15e eeuwse kerk Een zorgvuldige herbestemming van de Broerenkerk in Zwolle zorgt ervoor dat de historische kerk als cultureel erfgoed behouden kan blijven. De nieuwe winkelfunctie maakt de Broerenkerk gereed voor de toekomst. Uitgangspunten voor het ontwerp werden gevonden in het enerzijds overeind houden van de..
Bar beton – Utrecht

Bar beton – Utrecht

Bar beton – Utrecht Vanaf 2012 stonden we aan de wieg van het Utrechtse horeca concept Bar Beton. We dachten mee vanaf de eerste uitgangspunten: creëerden ruimtes, ontwierpen het meubilair, maakten samen met onze grafische vrienden van Pankra de huisstijl. De eerste Bar Beton – op een steenworp van de Dom in het Utrechtse centrum..