Category


Studie

Trekking Cabins – Letland

Trekking Cabins – Letland

Trekking Cabins – Letland Voor de internationale architectuur competitie ‘Amber Road Trekking Cabins’ hebben wij een eervolle vermelding gekregen voor ons ontwerp van een Letse trekkershut! Klik hier als je meer wilt lezen over de architectuurcompetitie en hier als je ons interview wilt lezen.  
Watertoren Zeist

Watertoren Zeist

In deze studie naar de ontwikkelingsmogelijkheden van de watertoren in Zeist zijn we uitgegaan van de kwaliteiten van deze toren: de toren, in uitstekende staat verkerend, staat tegen het centrum van Zeist aan en is het hoogste gebouw in de omgeving. Door een gebrek aan ruimte rond de toren is er weinig ruimte tot parkeren..
Watertoren Overvecht

Watertoren Overvecht

Wij hebben een studie gedaan naar de ontwikkelingsmogelijkheden van de watertoren aan de Neckardreef 40 in de Utrechtse wijk Overvecht. Deze watertoren, genaamd de Pateertoren, – naar de naam van de ontwerper, J.L. Pateer – werd in 1934 gebouwd als watervoorziening voor de wijk Tuindorp. Sinds die tijd is de toren langzaam deel uit gaan..
Watertoren Hoog en Droog

Watertoren Hoog en Droog

In deze studie stond de positie van de watertoren in de stad Enschede centraal. De toren, gelegen in de wijk de Bothoven, zorgt met zijn waterreservoirs voor een scheiding in een wijk. Door rond de toren een plein te ontwikkelen en één van de reservoirs te verwijderen kan de toren met zijn plein een centrale..