KNØSS KEUKEN – Een KEUKEN DOOR BKPUNT

De keuken is tegenwoordig een centrale ruimte in huis. Een ontmoetingsplek waar je niet alleen kookt of afwast, maar een plek waar je leeft. Daarom heeft dit kookeiland niet alleen functionele eigenschappen, maar is het ontworpen als een luxe dressoir dat als meubel een centrale plek kan krijgen in een leefkeuken.
In het kookeiland is een spoelbak en kookplaat opgenomen. Alle aansluitingen en afvoeren zijn verwerkt in de poten. Hierdoor ontstaat een zwevend meubelstuk. Alle overige keukenfuncties zitten verstopt in de hoge kastenwand. Evenals de koffiecorner, die door twee schuifdeuren te openen tevoorschijn komt.

 

 

Verfijnde details en hoogwaardig materiaalgebruik komen in deze keuken samen. Alle lades zijn van binnen en buiten van massief eiken gemaakt. Zelfs de stopcontacten zijn in het eiken kookeiland geïntegreerd. Zowel de kastenwand als het kookeiland zijn in verschillende  materiaal afwerkingen toepasbaar. De apparatuur in het blok sluit aan bij de hoogwaardige materialen: een inductie kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Merken en types altijd naar jouw wens.

De keuken is ontwikkeld in samenwerking met THMI. Het keukenblok en de kast zijn in verschillende formaten en configuraties verkrijgbaar. Zowel het eiland als de kastenwand kunnen in breedte worden aangepast naar wens. Wij maken graag een schets om de verschillende mogelijkheden inzichtelijk te maken. Interesse? Stuur dan een mail naar info@bkpunt.nl voor prijzen en verdere informatie.